بازتاب فعالیت های کارخانه شکر شاهرود در رسانه های محلی

خانه / بلاگ
اخبار شکر شکر شاهرود در روزنامه

بازتاب فعالیت های کارخانه شکر شاهرود در رسانه های محلی

۱۴۰۴-۰۹-۰۴ محسن کندوئی ۰ دیدگاه

در روزهای اخیر، چندین روزنامه محلی و رسانه‌های مکتوب شهرستان شاهرود به پوشش اخبار مربوط به فعالیت‌ها و دستاوردهای کارخانه شکر شاهرود پرداختند. در این گزارش‌ها، بخش‌هایی از روند تولید، اقدامات توسعه‌ای و برنامه‌های پیش‌روی کارخانه مورد توجه قرار گرفت.

در ادامه روند اطلاع‌رسانی شفاف و ارتباط مستمر با جامعه محلی، مجموعه‌ای از گزارش‌ها و مصاحبه‌های مرتبط با فعالیت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات توسعه‌ای کارخانه شکر شاهرود در چند رسانه مطرح شهرستان منتشر شد. این گزارش‌ها با هدف ارائه تصویری روشن از تلاش‌های مجموعه در مسیر بهبود تولید، ارتقای زیرساخت‌ها و افزایش تعامل با ذی‌نفعان صورت گرفته است.

در همین راستا، سه روزنامه محلی رستاخیز، ادیب و شاهوار جوان در شماره‌های اخیر خود به پوشش اخبار مرتبط با کارخانه، گفت‌وگو با مدیرعامل محترم جناب آقای مهندس صبوحی و ارائه گزارش‌هایی از وضعیت تولید و پروژه‌های در حال اجرا پرداختند. انتشار این مطالب بازتابی از توجه رسانه‌های منطقه به نقش اقتصادی و اجتماعی کارخانه در شهرستان شاهرود است.

 

برچسب ها :


دیدگاه شما

Your email address will not be published.